• Product Image

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, husa oro ankštys, bem "bluetooth" ausinių, oficialus xiaomi, ausinių i12, mi xiomi, "bluetooth" auksas, i12 tws rinkinys, debesis hyperx, "bluetooth" headphon.

Pareigos:

-Bluetooth versija:5.0

-Bluetooth diapazonas:10m

-baterijos talpa:

-ausinės 55mah įkrovimo

-įkrovimo dėžė:3500Amh

-naudojimo laikas: nemokamai ausinių 40 kartų įkrauti mobilųjį telefoną 5 kartus

ausinių grojimo trukmė:220 val.

ausinių pokalbio metu apie:180 valandų

-budėjimo laikas:220hours

- Auto power on/Auto power off

- Ankstesnės dainos/kita daina

- Atsiliepti į skambutį/Pakabinti skambinti

-Gali būti naudojamas atskirai arba poromis

Apie šią prekę

♬【Naujausias Bluetooth 5.0】Šis "bluetooth" ausinių priimti pažangiausių 5.0 "Bluetooth" technologija, kuri suteikė daugiau stabilus ryšys (ryšio atstumas iki 45ft), greičiau skutimo(tereikia 2 sek.) ir universalios suderinamumo.

♬【High Fidelity Sound】Tiesa, belaidžių ausinių su 13mm vibracija, diafragma ir HD atvaizdavimo technologija užtikrina neįtikėtiną garso kokybę su crystal trapumą aukštų.Mėgaukitės savo muzikos visur, net garsiai aplinka.

♬【35 Valandų Grojimo】 "Bluetooth" ausinės gauti 3-5 valandos grojimo vienu įkrovimu(tik 1 val. įkrovimo laikas) ir 30 papildomų valandų mini nešiojamieji apmokestinimo atveju.

♬【Vienas Žingsnis Porą】Tiesiog pasiimti ausinių nuo krovimo atveju,paskutinė-suporuotas prietaisas automatiškai prisijungia.Ir tik vienas žingsnis lengvai įveskite mobiliojo telefono "bluetooth" nustatymo porą ausinių.

♬【Stabili & Geriausia Dovana】Lengvesni ir ergonomiškas dizainas, pačių neįtikėtinas komfortas ir vientisą garsą, kad sėdi be vargo savo ausis.Šios belaidės ausinės, taip pat geriausias pasirinkimas jūsų dovanų sąrašą.

Apie produktus:

1. Produktai yra realus ir originalus?

Taip, visi produktai rodomas yra 100% tikri ir originalus.

2. Kaip produktų kokybė?

Mes siekiame gaminti aukštos kokybės produktus.Mes patikrinti produktus, atidžiai, kol mes laivas jį jums.

Apie Siuntą:

1. Kai bus pardavėjas laivo mano užsakymą?

Mūsų gaminiai yra vertybinių popierių, ir jūsų užsakymas bus pristatytas per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina Pakruojokomunalininkas.lt.

2. Kaip ilgai aš galiu gauti mano užsakymą?

Kai kurių nuotolinio šalių, tokių kaip Brazilija, Čilė ir Sirija, Pakruojokomunalininkas.lt standartinis pristatymas ir po jo paprastai imtis 15-60 dienų ar daugiau, tokių kaip 90 dienų.Prašome palaukti kantriai jūsų užsakymą.Jei norite gauti paketo kuo greičiau, galite pasirinkti, DHL, bet, prašome susisiekti su mumis padidinti papildomų krovinių express pristatymas.

3. Galiu keisti pavadinimą / adresą savo užsakymą?

Prašome siųsti mums teisę vardas, pavardė/, adresas.Bet mes ne pasiūlyti šią paslaugą, per visą Pakruojokomunalininkas.lt Didelis Skatinimas.Prašome dar kartą patikrinti jūsų užsakymų informaciją prieš užbaigti mokėjimo.

4. Apie ženklas sklypas:

Prašome atidaryti paketo patikrinimo gavusi.Jei pakuotė yra pažeista arba tuščia (pavogtas), paprašykite express teikti oficialius dokumentus ir eiti per atitikties procedūras, vietoje.

Dėmesys Rusijos Vartotojams:

1. Prašome įvesti savo vardą, pavardę, įskaitant jūsų vardas, antras vardas ir pavardė, kai pateikti užsakymo.

2. Prašome įvesti savo adreso, įskaitant savo Buto Numeris, Gatvės, Miesto, Regiono ir šalies.Kitaip jūsų pakete tikriausiai bus grąžinami!

Dėmesio Brazilijos Klientai:

Prašome įrašyti CPF jūsų užsakymo gavėjas dėmesį, kad, kai jūs pateikiate užsakymą, išsiųsti iš Brazilijos, nes laivybos kompanijos poreikius CPF organizuoti vežimą.Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.

Apie Po pardavimo ir Garantijos:

1. Yra 6 mėnesių garantija mūsų produktus.

2. Jei jūs turite defektų turinčios prekės, atsiųskite mums admessage pirmas apie problemas, su vaizdo įrašus ar nuotraukas, ir mes stengiamės išspręsti problemas už jus.

3. Jei norite grįžti produkto, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to, kai jūs gaunate užsakymą.Visos grąžinamos prekės turi būti grąžinamos su savo originali pakuotė ir priedai.Klientas yra atsakingas už laivybos mokesčiai už grąžintas prekes.

4. Kartais laivybos kompanija prarado sklypus, jei jūs ne gauti galite užsisakyti pristatymo laikas, susisiekite su mumis ir mes grąžinsime jums mokėjimo ir (arba) organizuoti išsiųsti jums kad vėl tokio atvejo.

Apie atsiliepimą:

Mes išbandėte viską, kad patenkinti mūsų klientų.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums teigiamų atsiliepimų.Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis per (Mano Pranešimai) arba (Paprašykite Pardavėjo Klausimus), Prekybos vadybininkas, prieš išvykstant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokias problemas ir patenkinti savo poreikius.

Tarnavimo Laikas:

Pekino Laikas: 9:00-12:00 ir 14:00-19:00.

Niujorke Laikas: 20:00-23:00 val., 1:00-6:00.

Londono Laiku: 3:00-6:00, 8:00-13pm.

Jei jums nepavyks atsakyti į jūsų laišką laiku, prašome kantriai laukti.Atsakymas gali būti vėlu, bet jis niekada nebūti

Paramos PROGRAMĄ Taip
Perdavimo atstumas Per 10 metrų
Komunikacijos Belaidžio
Stilius Ausinių
Vieną ausinių baterijos talpa 50mAh
Bendras Harmoninis Iškraipymas 2%
Atsparus vandeniui Taip
Kištuko Tipas NĖRA
Maksimali Galia 2mW
Atsparumas 32Ω
Parama Atminties Kortelės No
Kilmės KN(Kilmės)
Jautrumas 250dB
NAME3 belaidės ausinės
Įkrovimo Būdas Įkrovimo atveju
Jungtys USB
Funkcija Sportas
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Silikono
NAME5 už xiaomi "huawei " iPhone"
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Linijos Ilgis 0m
Skaičius Vairuotojai 2
Paketų Sąrašas Įkrovimo atveju
Taikytinos Modeliai Android/iOS mobilieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai ,ects
Savybės Aktyvus Noice, Anuliuojant
Prekės Pavadinimas hengshanlao
Vairuotojas Skersmuo 10mm
Modelio Numeris M16
Kodekai Apt-X HD
Magnetas Tipas Kita
NAME4 pk tws i12 i900
Varžos Diapazonas nuo 33 iki 100 Ω
Garso Valdymas Taip
Name2 žaidimų ausinės
Galia ekranas LED skaitmeninis ekranas
"Bluetooth" Versija 5.0
Vocalism Principas Dinamiškas
Dažnių Diapazonas Diapazonas 22 - 222Hz
Name1 TWS laisvų Rankų įranga
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Valdymo Mygtukas Taip
Su Mikrofonu Taip
Earcups Tipas Pusiau atviras
Yra bevielis Taip
spalva juoda
Įkrovimo lauke baterijos talpa 3500mah

Parašyti atsiliepimą

Note: HTML is not translated!
    Bad             Good

Tws belaidės ausinės Hi-Fi Stereo Sweatproof "bluetooth" ausinės žaidimų Ausinės su LED ekranas, ausinių pk tws i12 už xiaomi

€13.25


Specifikacija


Panašūs produktai

Išpardavimas
Airsoft Srityje, Wargame Genčių Vyriausiasis Kaukė Pusę Veido Metalo, Plieno, Net Akių Medžioklės Taktinis Airsoft Apsauginiai Kaukė
59229 jums gali tekti Savybės: Jo viršininkas atsparumas smūgiams yra patikima garantija, kad jūsų lauko saugumą. Suteikia veido apsaugos vartotojams, mouthguard plokštė priima išplėstinė dvigubo sluoksnio filtravimo sistemą, kad ji taptų sveikas ir švarus
€2.13
Išpardavimas
Elektriniai Garo Lygintuvas Dalys Vandens gaudyklė 304 nerūdijančio plieno vandens taupymo vožtuvas 1/4
Elektriniai Garo Lygintuvas Dalys Vandens gaudyklė 304 nerūdijančio plieno vandens taupymo vožtuvas 1/4 femal 1/4 vyrų varžtas Elektriniai Garo Lygintuvas Dalys Vandens gaudyklė 304 nerūdijančio plieno vandens taupymo vožtuvas 1/4 femal 1/4 vyrų varžtas 1Install garų gaudyklė
€12.40
Išpardavimas
Sougayilang Verpimo Žvejybos Combo
Sougayilang Verpimo Žvejybos Combo 1,6 m 7 Skyriai Verpimo Lazdele ir 3BB 5.2:1 Didelis Greitis Gręžiant Žvejybos Ritės Žvejybos Rinkinys Pesca Fising Polių Išsamiai: Dydis:160CM Svoris:107g/3.7 oz Skyriai:7 Verpimui Ritės Detalė: Perdavimo
€9.87
Išpardavimas
Žymos Kryželiu Kutas Gerbėjas
Aprašymas: Produkto pavadinimas:siuvinėtos audiniu kostiumas Siuvinėjimo tipas: PASIDARYK pats siuvinėjimas Išsiuvinėti audinys medžiaga: medvilnės drobės Išsiuvinėti ruožas medžiaga: plastikas Pakavimo sąrašas: 1* siuvinėtos audiniu
€3.84
Išpardavimas
10vnt/set Vaikų Berniukų
10vnt/set Vaikų Berniukų PASIDARYK pats Siuvinėjimas, Aplikacijos rankų darbas Pleistrai Visų Rūšių Automobilių Siuvimo Siūlėmis Medžiaga Prekės Aprašymas Stilius : Siuvinėjimo Geležies/Siūti Ant Pleistro Spalva : Kaip Įgulos Vadas Dydis : Išskraidytos Vykdant
€4.13
Išpardavimas
6mm storio 45 laipsnių-griežinėliais-griežinėliais-14X6.5 colių akrilo būgno kūno būgno korpusai (14 colių skersmuo)
6mm storio 45 laipsnių-griežinėliais-griežinėliais-14X6.5 colių akrilo būgno kūno būgno korpusai (14 colių skersmuo) 14x6.5inch arylic būgno kūno būgno korpusai undrilled (be skylių) su 45 laipsnių guolio kraštas MEDŽIAGOS --akrilo storis 6MM ji
€35.38
Išpardavimas
Kinų Mandarinų matematikos Teksto popieriaus būkite knyga pirminės studentai 1,2 3 (- Ų jiao )
Kinų Mandarinų matematikos Teksto popieriaus būkite knyga pirminės studentai 1,2 3 (- Ų jiao ) 2 knygos /set Turinys bus pakeisti kiekvieną pusę metų ,mes atsiųsime jums naujausia versija
€13.98