• Product Image

Žymos: automobilio radijas, automobilio multimedijos, ceed jd kia, "android" ceed, 16 geležinis žmogus, kia sportage jutiklinio ekrano automobilių dvd grotuvas, 2 din "android" radijas, logotipas kia ceed, automobilio radijo kia sportage 4, antspaudas kia ceed jd.

Pirkimo DUK: produktas palaiko vairo valdymo mygtukai, palaiko originalių automobilių kameros (CANBUS reikalaujama), palaiko neoriginalios kameros (palaiko kelis etapas mechanizmai), palaiko originalus automobilio funkcijas, tokias kaip oro kondicionavimas parametrai (CANBUS reikia, daugiau originalių automobilių funkcijų, susijusių su originaliu automobilio) tinka jūsų automobiliui? 1. Patikrinti atitinkamą modelį ir metus, produkto ir automobilių 2. Palyginti montavimo padėtį produktą su automobiliu, kuris turi būti modernizuotos 3. Patikrinkite, ar produktas maitinimo kabelis sąsaja tinka jūsų automobilį (pastaba: ne visos sąsajos originalių automobilių reikia būti prijungtas) 4. Jei jūs vis dar negaliu teisėjas, prašome siųsti mums originalus automobilio radijo montavimo vieta (front) vaizdo ir originalaus radijo atgal sąsaja nuotrauką su mumis

Ilgas darbo laikas iš radijo neišvengiamai sukels pernelyg didelių temperatūros, ypač vasarą, kuri turi įtakos tarnavimo radijas.Aušinimo ventiliatorius gali veiksmingai išspręsti problemą ir aukštos temperatūros.

Nekilnojamojo Android 9.0 sistema, paramos paraiškos pateikimo padalinti ekraną, kad jūsų naudoti handier, parama, daugiau, naujausias programas.

Naujausias technologijas, naudojant pažangias Android navigacijos sprendimai, palaiko daugiau pasirinktinius parametrus ir atveria daugiau galimybių vartotojams.

Palyginti su originaliu automobilio, ekranas yra didesnis, spalvos yra labiau ryškus, ir ji palaiko žiūrint iš įvairių kampų.Naujas rėmas pagamintas pagal originalų automobilį, kuris puikiai savo automobilį, ir yra lengva įdiegti.

Nota IMPORTANTE

Descubrimos que los automóviles (para)Kia CEED tienen dos configuraciones, y šieno diferencias sutiles entre ellos.Para la mayoría de los vehículos, el marco puede instalarse normalmente.Sin embargo, algunos modelos deben instalarse en la mesa de corte durante la instalación.Si no puede montar el marco lt su (para) Kia CEED, siga los pasos yra continuación.

Paramos padalinti ekraną, bet 2 kartus, derinant bus.

Paramos vaizdo ir DVR taikymas kintamų Lange tinkinti vaizdo pozicija ir padaryti savo vairavimo patirtį, pilnas cool spalvos.

Pagrindinė naudoja žemėlapis navigacija kairėje ekrano, ir pilotas, arba galinis vaiku (video išvestis) laikrodžiai mėgstamas TV programa, dešinėje ekrano.

Naujausia " android 9.0 4 branduolių sistemą, remti 1GB RAM + 16GB ROM ir 2GB RAM + 32GB ROM neprivaloma, mes ir toliau pradėti daugiau galingos mašinos, prašome atkreipti dėmesį į mūsų parduotuvę Gauti pranešimus apie naujų produktų.

Numatytasis built-in koregavimas yra 12EQ (iki 32EQ), garso surround galima nustatyti tuo pačiu metu, leidžia jums pasinerti į nuostabų muzikos.

Palaiko beveik visus map programas.Prieš siųsdami savo mėgstamiausių produktų, mes įdiegti naujausi neprisijungęs žemėlapis jūsų šalyje jums, ir žemėlapis bus reguliariai atnaujinama.Žinoma, jūs taip pat gali pasirinkti naudoti internete žemėlapiai.

Palaiko atvirkštinė ekranas.Kai automobilis yra priešinga režimas, radijo, galės iš karto pereiti į ekraną galinėje automobilio, siekiant užtikrinti jūsų vairavimo saugumą.

Jei neturite originalus kameros, jūs galite nusipirkti paspaudę "PIRKTI DABAR" žemiau pateiktame paveikslėlyje.

Palaiko ryšį su ADAS DVR.ADAS DVR turi daug built-in pagalbines vairavimo technologijas, įdėjimas aukštos kokybės TF atminties kortelę įrašyti kiekvieną akimirką jūsų vairavimas.

Vis daugiau ir daugiau nacionalinės automobilių gamybos standartai reikalauja, kad transporto priemonėse turi būti įrengta padangų slėgio pavojaus signalizavimo įtaisai.Svarbu padangų slėgio pavojaus signalizavimo įtaisai gali būti vertinamas.Spustelėkite ant paveikslėlio žemiau, norėdami pirkti padangų slėgio signalizacijos įrenginys, prijungti radijo ir atsiliepimų jūsų padangų būklę realiuoju laiku.

"Bluetooth" ryšys, interneto ryšys "Bluetooth" telefono, integruotas mikrofonas radijo, net jei aplinka yra triukšminga, radijas palaiko išorinio mikrofono jungtis, kuri vis dar gali garantuoti, jūsų skambučio kokybė.

Po užsakymo pateikimo, mums reikia prijungti produkto galios bandymas, tada apkrova nemokamą žemėlapį, bandymų rezultatus, ir tada naudoti multi-layer anti-susidūrimo langelį ir burbulas šoko maišelį, siekiant užtikrinti, kad produktas būtų saugiai pristatytas į jūsų rankas.Pristatymas trunka 1-3 darbo dienas, po pirkimo, būkite kantrūs.

Apie po pardavimo:

Jei yra problema, gavęs prekes, prašome suteikti mums galimybę tarnauti jums.Prašome neatidaryti ginčą.Ginčas yra tvarkomi platforma.Platforma yra ne profesionalūs ir negali išspręsti esminių problemų.Prašome pasitiki mumis.Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau Per Pakruojokomunalininkas.lt, mes susisieksime su jumis per 12 valandų dėl jet lag

DUK

Q: Ką aš galiu padaryti greičiau pristatymas?

Prašome įsitikinkite, kad jums palikti teisinga (mobiliojo) telefono ryšio numeris/Pašto kodą ir pristatymo adresą Pakruojokomunalininkas.lt sistemą, bet worng informacija bus atidėti užsakymo pristatymas, muitinio įforminimo ir pristatymo laiką.Po pateikimo tvarka, prašome siųsti mums savo automobilį išsamią informaciją patikrinti, siekiant išvengti klaidų.Prašome atkreipti dėmesį į pranešimų siuntimo iš Pakruojokomunalininkas.lt ir atsakymą ASAP greičiau pristatymas.

Q: Ar 4G versija remti savo vietos SIM kortelę?

A: Jis palaiko šiuos intervalai

2G: GSM900(Juosta 8); DCS1800(Grupė 3); CDMA(BandC0)

3G: DT-SCDMA(Juosta 34); WCDMA(Grupė 1); CDMA 2000(BandC0)

4G: DT-LTE(Juosta 39/40/41); FDD-LTE(Grupė 3); FDD-LTE(Grupė 3); TD-LTE (Juosta 40/41)

Klausimas: Kodėl jūs neturite popieriaus naudojimo instrukcija?

A: Mes sustojome tradicinių spausdinta vartotojo instrukcija daugelį metų, nes nėra būdas parodyti, video ir daug nuotraukų iš popieriaus vadovai.Atnaujinti produktas yra labai greitas taip pat.Mes paliks jums parsisiuntimo nuorodą įrengimo ir naudojimo vadovas Pakruojokomunalininkas.lt pranešimų sistema, kai laivybos žemę.Prašome patikrinti, ar visi failai atidžiai, kai jūs gaunate sklypas.Yra garantinės kortelės su techninės pagalbos kreipkitės į paketą.Jei jums reikia pagalbos, prašome susisiekti su mumis bet, kurio metu.

OS "android" 8.1/9.0/10.0
Prijunkite išorinį mikrofoną Parama
Rezoliucija 1024*600
Įskaitant Kadrą Taip
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis KIA
Originalus Automobilinis Vaizdo Kamera Parama
Max Išorinė Atmintis 64G
Kilmės KN(Kilmės)
ROM 4G
Prijungti USB PSSS Parama
Taikymo Plūduriuojantis Langą Parama
Modelio Pavadinimas Už "KIA Cee' d CEED JD 2012-2018
Galia 12V
Sąsaja USB
CPU A7 1.3 GHz x 4
Din Dvigubas Din
Elemento Dydis 24cm*20cm*12cm
Ekrano Dydis 9"
Specialios Funkcijos TV
RAM 4G
Prekės Svoris 1.7kg
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
Įtampa 12V
OSD Kalba Vietnamo
Speciali Funkcija Parama Gali, Autobusų
Palaikymo Funkcija Vaizdo Išvestis
Prijungti USB ADAS DVR Parama
RAM ROM 1 GB+16 GB/2G+32G / 4GB+64GB
TF/Micro SD Lizdas 2
Operacinės Sistemos Android 9.0
Prekės Pavadinimas Develuck
Medžiagos Tipas Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

Note: HTML is not translated!
    Bad             Good

Už "KIA Cee' d CEED JD 2012-2018 2din 9" Android 10.0 GPS Navigacija, Bluetooth Car Radio " Multimedijos Vaizdo Grotuvai 4G+64G DSP RDS

€88.47


Specifikacija


Panašūs produktai

Išpardavimas
2020 Populiarus HI-EMT Didelio Intensyvumo Emslim EMS (Elektromagnetinio raumenų, Riebalų Deginimas Formuojant Slim Raumenų Treneris Grožio Įranga
2020 Populiarus HI-EMT Didelio Intensyvumo Emslim EMS (Elektromagnetinio raumenų, Riebalų Deginimas ShapinSlim Raumenų Treneris Grožio Įranga Gydymo Principas HI-EMT Mašina Naudojant HI-EMT (Aukšto Intensyvumo Elektromagnetinio Raumenų Treneris) technologija nuolat plėstis
€2 066.71
Išpardavimas
ONEUP Spalvinga Gėlių Dizaino dviaukščiai Sukamosios Saugojimo Dėžutė Vaisių Užkandis Saldainiai Organizatorius Langelį Maisto Konteinerių Saugojimo Dėžės
ONEUP Spalvinga Gėlių Dizaino dviaukščiai Sukamosios Saugojimo Dėžutė Vaisių Užkandis Saldainiai Organizatorius Langelį Maisto Konteinerių Saugojimo Dėžės Savybės 1.Sveikos Medžiaga:ABS medžiaga yra teikiama pirmenybė, netoksiškas ir aplinkos apsauga 2.Turi
€13.03
Išpardavimas
Uždegimo raktelį Starteris Jungiklis 2 Klavišų Caterpillar D250E, D300E, D350E 9G7641 9G-7641 CAT 4 Vielos Nemokamas Pristatymas
Būklė:100% Visiškai Naujas PREKĖS APRAŠYMAS Jūs perkate (1) naują Variklio Jungiklis Starteris Pakeičia OEM# Caterpillar (CAT) 9G7641 0959269, 095-9269, 0962086, 096-2086, 2373530, 237-3530, 2226862, 222-6862, 1947808, 194-7808 Tinka Modeliams: Caterpillar
€13.22
Išpardavimas
Wyieno Patikrintas BQ 5057 BQ5057 BQS5057 Strike 2 LCD Ekranu + Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis Jutiklis Skydelis
100% Patikrintas BQ 5057 BQ5057 BQS5057 Strike 2 LCD Ekranu + Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis Jutiklis Skydelis Techniniai duomenys: 1, Modelis : Už bq5057 2, Spalva : Juodas 3, Pakuotės Turinys : 1pc Touch Screen + LCD ekranas 4, Pristatymo trukmė
€14.45
Išpardavimas
Rudenį Naujagimiui Mergaitėms Ilgomis Rankovėmis Leopard
Naujausias Mados Kūdikių Mergaičių Palaidinukė !! Aukštos kokybės ir visiškai naujos, 100% Pagrindinė Spalva: KAIP Paveikslėlyje Naujas Mados Medžiaga: Medvilnės Mišinys Dėmesio plz: Jei jūsų vaikas yra išsipūtęs, rekomenduojame pasirinkti didesnio
€6.86
Išpardavimas
KV-GSM.RTU5025 GSM automatikos valdymo modulis
Skirtas bevielio ryšio valdymo mechaninė гаражными, распашными ir откатными vartai, шлагбаумами ir daugelis kitų įrenginių su radiorele.Lengva įdiegti, patikimą veikimą.Naudojant šį prietaisą gali valdyti vartai su telefonu (kai kurios funkcijos
€59.31
Išpardavimas
Aukštos kokybės 220V 240V belaidžio projektoriaus ekrane nuotolinio valdymo jungiklis projekcija užuolaidų nuotolinio valdymo jungiklį(4+1)5vnt
H vps kokybės 220V 240V belaidžio projektoriaus ekrane nuotolinio valdymo jungiklis projekcija užuolaidų nuotolinio valdymo jungiklį(4+1)5vnt Tai yra mokymosi kodas bevielis nuotolinio valdymo jungiklis (imtuvas),išvesties būdas /veikimo būdas gali būti pakeisti taip, kaip jums
€30.57
Išpardavimas
66T-11603 Stūmoklio Žiedas Nustatyti STD Už Yamaha Pakabinamieji Dalių 2T Parsun Hidea 40HP 40X 40XMH 66T-11603-00
Tai 66T-11603-00-00 Stūmoklio Žiedas Nustatyti STD naujų atsarginių dalių rinkoje Dalis.2Stroke variklio naudokite tik Gamintojas:PRIŽIŪRĖTI Naudojami(Variklio): Powertec 40HP 40X su pakabinamu varikliu Parsun 40HP 40X valčių variklių Hidea 40HP
€8.77
Išpardavimas
Nemokamas Pristatymas Chrome Apdaila Nerūdijančio Plieno Vonios Aksesuaras Dvigubas Rankšluosčių Juostą, Rankšluostį Geležinkelių Rankšluosčių Laikiklis 60cm YT-10798
Dvigubas Rankšluosčių baras Nerūdijančio Plieno Vonios Aksesuaras Dvigubas Rankšluosčių Juostą, Rankšluostį Geležinkelių Rankšluosčių Laikiklis Modelio nr.: YT-10798 > Mokėjimo Mes priimame sąlyginio DEPONAVIMO. > Siuntos ir sąlygos Paprastai
€16.89