• Product Image

Žymos: moteriški mėlyna china viršų, moteriški blizgančiais raidė, sagė moterų blizgančiais, infeite, palaidinė golfo, elegantiška palaidinė moterims, ponios blizgančiais viršų, palaidinė juostelės, tvarstis suknelė su atvira nugara, burberry plaukti.

[xlmodel]-[custom]-[47164] prekės Informacija

Produkto Informacija:

Prekės Nr.: KR1007

Medžiaga: Paillette/Poliesteris

Spalvos: 8 spalvų

Svoris: 0.12 kg /vnt

Dydis: Nemokamai Dydis

Ilgis: 41cm; Krūtinė:70cm; Liemuo:70cm

P. S: įvairių measureing būdą, dydį, gali būti 2-3cm paklaida, tai nėra kokybės problema

[xlmodel]-[foto]-[0000] Nuotraukos Sąrašą

[xlmodel]-[custom]-[47773] Skaityti Prieš Užsakymo

Įmonės Informacija:

Blingstory, registruotas, yra profesionalus moterų drabužiai gamintojo ir didmenininko, kuri specializuojasi mados moterų drabužiai over10 metų.Mes jums siūlome aukštos kokybės produktus ir labiausiai konkurencinga kaina, nuo mūsų gamyklos tiesiai į jūsų rankas.

Mes rūpinamės, bet vertinami pirkėjų, mūsų klientų aptarnavimo komanda yra pasiruošusi jums padėti, jei turite kokių nors klausimų arba reikia pagalbos.Na stengiamės parašyti atgal laišką A. S. A. P, tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, kartais mes negali būti galėtų padaryti, kad iš karto.Prašome leisti mums 7 darbo valandų atsakymą.Mes dėkojame jums už jūsų geranorišką supratimą.

Vežimą:

1. Sklypų daugiausia bus išsiųsti per 3-5 dienas po apmokėjimo, bet kai kuriems tai gali užtrukti ilgiau dėl gamybos, savaitgalį ar atostogas.

2. Ji paprastai trunka 10-20 darbo dienų atvykti, tačiau kai kuriose šalyse jis gali būti šiek tiek ilgesni, nes atostogas ar muitinės, vietos išsiuntimo vartojimo ar kitų priežasčių, todėl prašome manau, kad daugiau nei prieš jums pasirinkti, Jei nenorite laukti taip ilgai, prašome sumokėti Express mokestis ar nereikia pirkti.Paprastai kiti kurjeriai reikia tik 3-7 dienas.Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei norite, kad laivas aiškaus tokių kaip DHL, UPS, EMS, Fedex, Dpex ar kitų kurjerių paslaugomis.

3. Sekimo Numeris yra prieinama kiekvienam užsakymui, ir jūs galite peržiūrėti siuntos būklę atitinkamoje interneto svetainėje.

4. Jei negalite sekti savo Užsakymą, naudojant sekimo numerį, su sąlyga, prašome susisiekti su mumis, dar kartą patikrinkite, ar sekimo numerį, yra teisinga.Kartais laivybos kompanijų užtrukti 3-5 dienas atnaujinti naujų pristatymo informaciją savo interneto svetainėje.

Orderis & Grąžinimo Politika:

Jei prekės yra su trūkumais ar nepatenkintas gavęs, grąžinkite ją į pradinę būseną per 3 dienas nuo pakeitimo ar refundment.Buvo atsakingi už grąžinimo išlaidas, jei produktai yra kokybės trūkumais, bet pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo laivybos ir tvarkymo išlaidas dėl kitų priežasčių.Grąžinamoji išmoka, jeigu po 7 dienų nuo pirkėjo gautus objektus.

Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

Feeeback:

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralų ar Neigiamą grįžtamąjį ryšį.Kaip rimtas ir atsakingas pardavėjas, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.Jūsų komentaras yra labai svarbus mūsų verslo sėkmę.Jei esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 Žvaigždžių norma: Reitingų žemiau 5 gali sukelti mums blogai stovi situaciją.

Dydis ar Tinka Klausimų:

Dydžiai yra pagrįsti konkrečiais matavimo išsami specifikacija, patikrinkite specifikacijas, prieš pateikdami užsakymą.Paprastai leidžiamas skirtumai dydis yra maždaug 1~3 cm matavimas.

Spalvų Neatitikimas:

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane apšvietimą, foną ir pan.Tačiau, jei jūs manote, kad kartus gavo yra kitokios spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

DUK:

Q : Kokie mokėjimo būdai gali naudoti?

A : Pakruojokomunalininkas.lt app jūs galite naudoti šiuos mokėjimo būdus:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, idealus, Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje(MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2") ir Pakruojokomunalininkas.lt Kišenėje.

Dėl Pakruojokomunalininkas.lt svetainės (PC) jūs galite naudoti šiuos mokėjimo būdus:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Pavedimu, "Webmoney", "Yandex".Pinigai, Western Union", QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, idealus, Giropay, Sofort Bankų, Carte Bancaire (Carte Mėlyna), Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje (MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2"), Pinigų Mokėjimo (Euroset, Syvaony, rusijos Post), ir Pakruojokomunalininkas.lt Kišenėje

Q : Ar jūs sutinkate su Dropshipping užsakymus?

A : Taip, Dropshipping kad yra sveiki, prašome palikti mums pranešimą dropshipping, ir dar kartą patikrinkite savo klientams adresas yra teisingas.Mes pažado laikyti paslaptyje savo informaciją, kainą ir pardavėjų kontaktai dropshipping užsakymą!

Q : aš esu perpardavinėtojas, norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

A : Jei jūs norėtumėte pirkti dideliais kiekiais, prašome susisiekti su mumis, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Q : Kaip aš galiu padaryti, jei aš havent gavo prekes, tačiau pristatymo metu ketinama uždaryti?

A : Jei jūs neturite gavo jūsų sklypą 35 dienas (prekės dar kelyje), prašome susisiekti su mumis pratęsti pristatymo laiko ilgiau už jus.Tuo tarpu, gerai patikrinkite, ar post office jums.

Q : Kaip man daryti, jei aš noriu kad daug daiktų?

A : Mes rekomenduojame naudoti Pirkinių Krepšelis.Naršymas straipsniai norite užsisakyti Pridėti į Krepšelį, tada viršūnių jūsų užsakymą.

Q : Kas yra atsakingas už muitus?

A : Produkto kainos neapima importo muitų, jeigu mokesčių ir/arba kitos muitinės susijusių mokesčių, pirkėjai prisiima visą atsakomybę už papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra).

Q : aš galiu sujungti užsakymus mano Krepšelis sutaupyti siuntimo išlaidas?

A : šiuo Metu, galite sujungti užsakymai, pristatymas į jūsų Pirkinių Krepšelis.Tačiau, jei jūs turite užsisakyti įvairių daiktų vienu metu, jums gali susisiekti su mumis ir sujungti elementus, turite užsisakyti į 1 siunta sutaupyti siuntimo išlaidas.

Prekės Pavadinimas BLINGSTORY
Drabužių Ilgis Trumpas
Modelio Tipas Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Audinio Tipas Satin
Viršūnės Tipas Camis
Amžius Amžius 18-35 Metų
Lytis MOTERIS
Modelio Numeris nemokamai dydis
Stilius Sexy & Klubas
Apdaila Blizgučiais
Elemento Tipas topai
Medžiaga Poliesteris

Parašyti atsiliepimą

Note: HTML is not translated!
    Bad             Good

BLINGSTORY Europoje Seksualus Klubas tankų Vasarą Moterys Šalis Vest Blizgučiais Spageti Dirželis Camis Blusas

€5.78


Specifikacija


Panašūs produktai

Išpardavimas
2 Asmenims Žiemos miegmaišį Kempingas Dvigubo sluoksnio Šiluminė Išlaikyti Šiltas Tingus Maišelį, Neperpučiamas miegmaišį Stovyklavimo Įranga, Maišas
Savybės: 1. Šiltas ir Praktiškas: Šis kempingas miegmaišį užtikrina, kad jūs galite laisvai judėti, jis.Ji labai tinka aktyvus pabėgiai ir turi puikių šilumos. 2. Patogus ir Odos draugiškas: kempingas maišelis yra pagamintas iš 190T plyšimui atsparaus poliesterio
€10.71
Išpardavimas
LMDZ 23PCS Nerūdijančio Plieno Didelės akys Siuvimo Adatos, Siuvimo Kaiščių Rinkinys
Aprašymas: 1.Šių didelių akių adatos yra geras savo siuvinėjimo & crewel projektus. 2.Šie vertus, spygliai idealiai tinka juostelės siuvinėjimas ant audinio ar drobės. 3.Mūsų didelės akys siuvimo adatos yra labai tinka mezgimo ir siuvimo pabaigoje megztinių ir nertinių medžiagų
€1.65
Išpardavimas
Mados Sidabro Spalvos Kristalų Stambusis Kulno Nurodė Seklių Moterų Bridesmaid Nuotaka Vakarą Pusiau Aukštos Obcasie Vestuvių Bateliai Moterims
[Mūsų Parduotuvėje Palaiko Mišrios Partijos, Vienas Produktas Dropshipping, Platinimo ir Mažmeninės]] Pritaikyti Batai Neturi Kokybės Problemų, Grąžinamoji Išmoka, Jokių Pokyčių, Ačiū [apie Size] Standartinių Batų Dydis [apie esminius], Avikailio Pamušalu
€52.02
Išpardavimas
10x8.5x15cm /12x10x20cm Mantis Akrilo Šėrimas Lauke Mantis Veisimo Lauke Vabzdžių Skaidrus Roplių Šėrimui Dėžutę
10x8.5x15CM /12x10x20CM Mantis Akrilo Šėrimas Lauke Mantis Veisimo Lauke Vabzdžių Skaidrus Roplių Šėrimui Dėžutę Kulka Taškų: 1、Praktinis Naudojimas: Vabzdžių veisimosi lauke, tinka šerti mažus ir vidutinio dydžio gyvūnų, tokių kaip vorai, skorpionai, svirpliais,
€11.77
Išpardavimas
1Pcs mini suvilioti Swimfish nepastovi žmogus 6.5 cm / 4.5 g Minnow Žvejybos Masalas nepastovi žmogus Isca Artficial Sunku, Masalas, Jaukas, trūkčiojimas suvilioti
žanras: 3D žuvies akies : 3D akių modeliavimas, daugiau patrauklus, Stiprus trigubas kabliukas: su aštriais kabliukais, daugiau galingas ir patvarus Spalvinga įstaiga: analog design, patrauklesnis žuvims, be plaukimo, taip pat: panardinamus, floating, sustabdytas Produkto Specifikacijos:
€2.34
Išpardavimas
LED Apšvietimo juostelės 6 lempų PHILIPS 39
LED Apšvietimas Pranašumas Didelio ryškumo iki 700 nitų Ilgą eksploatacijos trukmę, paprastai trunka daugiau nei 100 000 valandų Daugiau energijos taupymas Plati taikymo sritis Daugiau ekologiškai draugiškas Lengva Įdiegti Savybės: 100%
€18.19
Išpardavimas
Mikroschema tik 134.2 khz šuo žuvų injekcinius rda gyvūnų augintinių mikroschema 2.12*12mm 1.4*8mm 1.25*7mm Iso11784/5 Fdx-b Mikroschema Tegus
Susiję Produktai Mikroschema tik 134.2 khz šuo žuvų injekcinius rda gyvūnų augintinių mikroschema 2.12*12mm 1.4*8mm 1.25*7mm Iso11784/5 Fdx-b Mikroschema Tegus 134.2 khz 13.56 mhz šuo žuvų injekcinius rda gyvūnų augintinių mikroschema 2.12*12mm 1.4*8mm 1.25*7mm Iso11784/5
€10.11
Išpardavimas
9344 9531 Chipset WIFI RouterRepeater Lange Bereik 300Mbps5. 8G1KM Lauko AP MEZON Brug Kliento draagbare hotspot mezon
Bijzonderheden Merknaam: linwlan Palaiko WDS: Ja Wi-Fi Palaikomas Dažnis: 5G Functie: Ugniasienės,VPN Standaarden lt protocollen: Wi-Fi 802.11 b Wi-Fi 802.11 n,Wi-Fi 802.11 ac,Wi-Fi 802.11 g, Wi-Fi Perdavimo Standartai: 802.11 n Modelnummer: ANDDERAR-A07 WAN-poorten: 1 x 10/100 Mbps spartos
€24.45
Išpardavimas
Vintage Stiliaus Kinijos Spausdinti Marškinėliai Vyrams Pusė Rankovės Prarasti Medvilnės Skalbiniai V Kaklo Atsitiktinis Marškinėliai Vasaros Streetwear Camisa 2021 INCERUN
Dydis:S,M,L,XL,XXL,XXXL Audinio Medžiaga:100%Medvilnė Storis:Vidutinis Spalvos:Rožinė,juoda,Pilka,Mėlyna Proga:Laisvalaikio Produkto Aprašymas:Vyrų Spausdinti Viršuje. Pakuotė: 1 * Viršų Prašome atkreipti dėmesį: Dėka
€9.39
Išpardavimas
YARMEE Karšto Pardavimo Punktas 20PCS pranešimų gaviklio Restoranas pranešimų gaviklio Belaidžio Skambina Sistema Restoranas Belaidžio skambinimo sistemos
20PCS pranešimų gaviklio Belaidžio radijo ieškos Sistema Restoranas pranešimų gaviklio restoranas Į eilę sistema labai pagerinti darbo efektyvumą ir išvengti klientų laukia ilgas eilę.Jis plačiai naudojami greito maisto restoranas, desertas, parduotuvėje, kavinėje, pica
€131.00
Išpardavimas
Praktinių Nerūdijančio Plieno Espresso Kavos Ąsotis Barista 350ml/600ml Virtuvės Amatų Masto Kavos Latte Pieno Putų Ąsotis
​ Savybės: 100% Brand new ir aukštos kokybės Puikiai tinka vienas puodelis kavos' Gražus nerūdijančio plieno dizainas Formuoti pilant vandens ir tvirta rankena Pagamintas naudojant iš kieto nerūdijančio plieno medžiagos, su dideliu greičiu
€4.07