• Product Image

Žymos: diamond mozaikos traukinys, homefun, 5d mozaika, pmp7079d3g quad, diamond tapybos paketo paryžiuje, 5d diamon tapyba, diamond dažai, desert diamond siuvinėjimas, diamond dažų uil, balionas šypsena.

Gamintojas: ZJZY Pastaba: Mūsų diamond paveikslai neturi rėmo ir yra nebaigtas.Jums reikia tai padaryti patys.Savybės: apvalios deimantai, drobė dydis, diamond, kuriems drobės pilnas, Tai 100% pilnas deimantų siuvinėjimas.Medžiaga: 100% visiškai apvalios dervos diamond.Paskirtis: Namų / viešbučio / biuro apdailos, unikalios dovanos.Apie sistemą: ne sistemą, užpildykite reikiamus add-on vietos pirkimo sistemą, Drobė pakuotė: roll up išvengti raukšles Paketą įeina: pilnas gręžimo, spausdinta medžiaga, priemonės.Atminkite: kuo didesnis dydis, tuo geresnis efektas.Bet kokio dydžio gali būti pritaikytas.Veikimo būdas:

1. Žr. palyginimo lentelę ant drobės nustatyti kiekvieno deimanto numerį ir atitinkamą spausdinti numeris ant drobės.

2. Įdėkite raundo pabaigoje dotting pen į dotting cemento (stumti sunku išlaikyti cemento vietoje).

3. Naudoti raundo pabaigoje pen klijuoti deimantų ir šiek tiek paspauskite žemyn, kad būtų pašalinti bet kokią papildomą cemento.

4. Pertraukti dalinio kino ir vieta deimantas ant drobės pagal atitinkamą numerį.

5. Po apdailos, šiek tiek paspauskite žemyn deimantai su ranka ar knyga, siekiant užtikrinti, kad deimantai yra tvirtai pritvirtinti.

PASTABA:

Prašome įvesti savo vardą, pavardę, įskaitant vardas,antras vardas ir pavardė, o mokėjimo.

Prašome įvesti savo adreso, įskaitant jūsų butas Nėra,Gatvės,Miesto, Regiono ir Šalies,Kitaip savo sklypo gali turbūt būti grąžintos!

Iškirpti,kad,matavimo, gali sukelti dydžio nuokrypis (plius ir minus1-2cm svyravimo),spalva aberacijos yra dėl monitoriai,oro,apšvietimo bei kitų veiksnių,Nuotraukas, turės įvairių spalvų, skirtingų monitorių, bet tai neturi įtakos išvaizda. dažymo,Prašome suprasti.

Gerbiami pirkėjas, jeigu nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.Tai yra labai svarbu mums, ir ačiū už jūsų supratimą.

Ačiū už ateina ir have a nice day.

[Patarimai]:dervos, diamond nevalgoma, neleiskite vaikams žaisti siekiant išvengti nelaimingų atsitikimų, pvz., rijimo.

Apie poveikis

Kuo didesnis dydis, tuo geresnis efektas!Kiekvienas deimantų dydis : 2.5x2.5mm.Jei nuotrauka yra sudėtingas, mažas dydis nebus labai geras!Jei jums reikia didelio dydžio paveikslėliai, susisiekite su mumis!

Apie Mus

Mūsų diamond tapybos pusgaminius, neturi būti kadro.Mes suteiksime diamond siuvinėjimo priemones dėl jūsų padaryti.Ir mes bus dedami 20% daugiau deimantų!Nors mūsų produktai yra ne pigiausias, bet kokybė mūsų prekių yra geriausias!Kai baigsite jį, galite siųsti nuotraukas iš savo paveikslų į mus, mes bus parodyti jį pirkėjų visame pasaulyje dėkingi!

Atsiliepimai

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!Jei nesate patenkintas su produktų ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet negotive bet ir neutralūs atsiliepimai.Mes stengiamės patenkinti jus.Ačiū!

Skubus Pristatymas

Dėmesio!mes esame tarptautinės pardavėjas iš Kinijos žemyninės dalies.BŪKITE KANTRŪS!Mes paprastai siūlome standartinio tarptautinio oro paštu.Tai gali padaryti apie 10-25 darbo dienas nuo pristatymo.Jei turite kokių klausimų ar bet kokį specialų prašymą, prašome susisiekti su mumis.mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, dėl laiko skirtumo tarp mūsų.

Pardavimo Sąlygos

Jei esate ne laimingas su elementą, jis gali būti grąžintas į pradinę būklę per savaitę po gavimo.mes atsiųsime jums visą grąžinamosios išmokos, kartu su siuntimo išlaidas, kaip greitai, kaip mes gauti elementą.Tačiau pirkėjas neprivalo mokėti grąžinimas prekių.

Kviečiame Apsilankyti Kitą Kartą !

Modelio Tipas scenic
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Rombo Formos ROUND
Medžiaga Derva
Rėmas No
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Prekės Pavadinimas ZJZY
Išorinės Pakuotės POPIERINIS MAIŠELIS
Naudoti Paveikslai
Forma Vieną
Stilius Europa
Spalvų skaičius 1-30
Rinkinys Tipas Taip
Įklijavimo Srityje Pilnas

Parašyti atsiliepimą

Note: HTML is not translated!
    Bad             Good

Naujas Diamond Siuvinėjimo Paryžiaus Diamond Tapybos Bokštas 5D "PASIDARYK pats" Diamond Kryželiu Kraštovaizdžio Turas kalnų krištolas Namų Puošybai Y809

€6.61


Specifikacija


Panašūs produktai

Išpardavimas
GLymg 5d
Spustelėkite ant nuotraukos žemiau įveskite tinklalapio Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje~~~~ Jūsų parama yra visada mūsų motyvacija Nuotraukos dydis: 25X25cm /30X30cm /40X40cm /50X50cm /60X60cm Aikštėje išgręžti ; Derva Diamond Dydis yra
€5.53
Išpardavimas
5D
Parduotuvės Pavadinimas : Naudojimas : Sąsiuvinis, PASIDARYK pats Menų,Vaikams, Dovanų,Dienoraštis Knyga,Ornamentas.Savybės :Lengva pradėti, mados modelis.Rinkiniai : Sąsiuvinis*1,Diamond maišelį juostele*1,įrankis*1. Gaminio Dydis : 21*29.7 cm.Produkto Pavadinimas : Diamond Sąsiuvinis(BK03).Produkto
€8.23
Išpardavimas
Kvadratiniu/Apvalus gręžimo Diamond Siuvinėjimo Betty Boop Diamond Tapybos Kryželiu 5D Diamond Mozaikos kalnų krištolas dovana sienos menas
Ypatybė: square&Apvalus deimantas dažymo Medžiagos: 2.8 mm Apvalus Dervos Diamond 2,5 mm suquare Diamond Naudojimas: pagrindinis puslapis/Hotel/Biuro Apdailos,Unikali Dovana, Apie Grąžtu: 100% Pilnas Gręžimo Apie Rėmelis: be Rėmelio, atlikę būtinas sukibimo su vietos nusipirkti Drobės
€3.43