• Product Image

Žymos: massager elektros kaklo koją, kaklo massager sulankstomas elektrinis, body massager elektros kaklo, elektros peties massager delniniai, elektros massager pečių, kaklo, rankinis elektros massager kaklo, elektros magija nešiojamą massager, elektriniai rankų massager kaklo, elektros massager tvarkomi mini, elektros šoko massager kaklo.

Kulka Taškų:

1、1. Aukšto dažnio vibracija: Tai elektros 3D geležinkelių massager yra labai tinkama pastato raumenis, atpalaiduoja raumenis, palaikyti puiki posūkiuose, ir t.t.

2、2. Į massager trunka tik 15 minučių per dieną, veiksmingai sugriežtinti odą.Sferinę massager gali išlaisvinti įtampą raumenyse, ir ji turi didelį poveikį strijų ir gali, kad oda stangri ir glotni.

3、3. Nešiojamų dydis: Su kompaktiškas dydis, massager yra lengva nešiotis ir patogu laikyti.Galite atsipalaiduoti su masažu bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

4、4. Pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastikas su užapvalintais kraštais ir lygaus paviršiaus, massager yra puiki dovana šeimai ir draugams.

5、5. Multi-purpose massager tinka veido, kaklo, rankų, rankų, juosmens, nugaros, klubų, kojų, kojų ir t. t.

Savybės:

1. Aukšto dažnio vibracija: Tai elektros 3D geležinkelių massager yra labai tinkama pastato raumenis, atpalaiduoja raumenis, palaikyti puiki posūkiuose, ir t.t.

2. Į massager trunka tik 15 minučių per dieną, veiksmingai sugriežtinti odą.Sferinę massager gali išlaisvinti įtampą raumenyse, ir ji turi didelį poveikį strijų ir gali, kad oda stangri ir glotni.

3. Nešiojamų dydis: Su kompaktiškas dydis, massager yra lengva nešiotis ir patogu laikyti.Galite atsipalaiduoti su masažu bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

4. Pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastikas su užapvalintais kraštais ir lygaus paviršiaus, massager yra puiki dovana šeimai ir draugams.

5. Multi-purpose massager tinka veido, kaklo, rankų, rankų, juosmens, nugaros, klubų, kojų, kojų ir t. t.

Pakavimo Sąrašas:

Massager *1

Įkrovimo kabelis*1

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Modelio Numeris Kišeninis massager
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
kilmės vieta Kinija
Funkcija Vibracijos Masažas
Maitinimo Šaltinis elektrinis
Dydis 25/15/8
Gamybos procesas Rankų Darbo
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Tipas Kita

Parašyti atsiliepimą

Note: HTML is not translated!
    Bad             Good

Elektros Nešiojamą Massager Giliųjų Audinių Celiulito Massager Veido Rankos Rankos, Kaklo, Pėdų ir Kūno Silikono Face Brush

€11.22


Specifikacija


Panašūs produktai

Išpardavimas
10x8.5x15cm /12x10x20cm Mantis Akrilo Šėrimas Lauke Mantis Veisimo Lauke Vabzdžių Skaidrus Roplių Šėrimui Dėžutę
10x8.5x15CM /12x10x20CM Mantis Akrilo Šėrimas Lauke Mantis Veisimo Lauke Vabzdžių Skaidrus Roplių Šėrimui Dėžutę Kulka Taškų: 1、Praktinis Naudojimas: Vabzdžių veisimosi lauke, tinka šerti mažus ir vidutinio dydžio gyvūnų, tokių kaip vorai, skorpionai, svirpliais,
€11.77
Išpardavimas
Originalus Be Ausinių Garsiakalbio Artumo Priekiniai Šviesos Jutiklis Flex Cable For iPhone
Originalus Be Ausinių Garsiakalbio Artumo Priekiniai Šviesos Jutiklis Flex Cable For iPhone X Xs Max XsMax 11 Pro Pakeitimo Dalis Rusijos Draugas Mokėti Dėmesio !!! Prašome užpildyti tikslus gavėjo pavadinimas (įsakymas dėl naujos politikos rusijos muitinės, kitaip,
€5.62
Išpardavimas
Mados Gėlių Petnešos oda 6 Įrašą Petnešos Derliaus Atsitiktinis Suspensorio peteliškę Hanky Nustatyti Dirželis bretele Tėvo/Vyro Dovana
Mados Gėlių Petnešos oda 6 Įrašą Petnešos Derliaus Atsitiktinis Suspensorio peteliškę Hanky Nustatyti Dirželis bretele Tėvo/Vyro Dovana Į komplektą įeina: 1* iš Anksto susieta peteliškę & 1*Kišenėje Aikštėje 1*Y Formos 6 Įrašai Petnešos.Dydis: suspender plotis yra
€10.74
Išpardavimas
Hoodie Moterų Palaidinukė Žiemos Drabužių Milžinišką TV Antklodė Su Rankovėmis Vilnos Pliušinis Gobtuvu Hoodie Kišenėje Negabaritinių Sudaderas Mujer
Paramos Lašas Laivybos / Didmeninės Whatsapp: +86 13250766916 1. išsiunčiami per 48 valandas 2.Greitas prekių Pristatymas ir Konkurencinga kaina 3.Nėra Reklaminė Medžiaga. 4.Teikiame Vaizdo ir Nuotraukas peties: 67 cm, Rankovės: 49.5 cm
€17.13
Išpardavimas
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 8.9 10.1 Įkrovimo Pod Doko Savininkas + USB Laidas Samsung Galaxy Note 10.1 N8000 N8010 Sienos Kroviklis
Mieli draugai,dabar jūs turite pasiūlymų teikimo 1PCS Darbalaukio Įkrovimo Dokas Įkroviklis + Micro USB Laidas Samsung Galaxy Note 10.1 N8000 ir Samsung Galaxy Tab 2 7.0 8.9 10.1 Serija Prekės Aprašymas: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės. Suderinamumas:
€6.34