• Product Image

Žymos: analoginis cctv kameros, mini kamera, periscop, ir dome kameros, ccd matrica, CCD, kamera durų 5 mp, ip camera dome naktį, "sony ccd, iomega fotoaparato korpusas.

Pastabos

Tai yra Super HD 5MP Kamera ,Darbas Turi naudoti 5MP HAINAUT DVR arba 5M-N HAINAUT DVR !!!!, Jei ne jie, 5MP HAINAUT Kamera neveikia .

Negalite naudoti "HAINAUT 4MP Sistema""HAINAUT 4M-N Sistemos"ir"HAINAUT-H 1080P Sistema","HAINAUT 1080N Sistema" ir "HAINAUT HAINAUT-M 720P Sistema" HAINAUT DVR arba "Bendra DVR" ,5MP HAINAUT Kamera Ne Darbas!!!

1.5MP HD HAINAUT Kameros Darbas gali naudoti tik 5MP HAINAUT DVR arba 5M-N HAINAUT DVR!!!Pls įsitikinkite, kad jūsų HAINAUT DVR Paramos 5mp hd kamera, prieš perkant!

2.jei norite pirkti, 5MP HAINAUT DVR Recorder,Pls tikrinimas ir aplankyti parduotuvę Vėl .Ačiū!

Apžvalga

NINIVISION Saugumo - HD VAIZDO Kameros Apsaugos Sistemos, garantuotas ir patikimas Saugumo Sprendimas jūsų namams ir Verslui! 720P/960P/1080P/3MP/4MP/ 5MP Aukštos raiškos ir Vaizdo dieną, ir naktį.El. pašto įspėjimus ir Judesio aptikimo, IP66! Atsparus vandeniui ir universalus Lauko/Patalpų, nemokama programa P2P Debesies funkcija ir saugojimo, paramos "android", "iPhone", "ipad", PC,TVS ir t.t.

Naudojant aukštos kokybės jutiklis, vaizdas yra aiškus, švelnus ir aukštos kokybės jutiklis, vaizdas yra aiškus, švelnus;

Parama IR-CUT dviguba filtro jungiklis, dieną ir naktį, siekiant stebėti, spalva nėra iškraipymo.

Analoginis HD HAINAUT vaizdo išvestis;

Perdavimo atstumas-500 metrų;

Paramos automatinis elektroninis užrakto funkciją, galima pritaikyti prie skirtingų aplinkos stebėsenos;

Vandeniui atsparus dizainas, IP66, patikimumas;

Milijonų vaizdo taškų HD " vaizdo perdavimo mažos kainos, didelis atstumas, jokio uždelsimo, didelio efektyvumo stabdžių-trukdymo ir lengva įgyvendinti;

Lengvas įdiegimas ir eksploatavimas, taip pat, kaip analoginių VAIZDO stebėjimo sistemos

Daugiau priimtina, mažesnę kainą nei analoginis surveilance sistema

JOKIO Uždelsimo, Realaus laiko Ekranas .5MP HD Aukštos raiškos Ekranas

Aukštos raiškos sąsaja produkcija,Adekvačius online peržiūra,Mobiliojo, nuotolinio,Multi-window ekranas su Rezoliucija 5MP.Kampas bus daugiau didesnis,ir vaizdas bus geriau .

Protingas IR-Cut Dieną naktinio matymo stebėjimą

Smart IR-Cut filtras automatiškai persijungia tarp dieną ir naktį, siekiant sumažinti color cast dienos metu ir padidinti vaizdo ryškumą nakties metu, įsitikinkite, kad jūs galite gauti ryškus priežiūros filmuotą medžiagą nuo aušros iki sutemų.

3,6 mm objektyvas, Platus Vaizdo kampo

peržiūrėti daugiau vaizdo įrašo peržiūros kampas !!!!

IP66 atsparus oro

Mūsų kameros priima sunkiųjų metalų būsto,profesinės IP66 atsparus oro,Suteikiant stabilių rezultatų tiek patalpose ir lauke.

Kodėl verta rinktis H. 265

H. 265 , Aišku, HD raiška pasiūlyti jums geriausios kokybės nuotrauką, mažiau šiek tiek normos.Išsaugoti daugiau vietos,galima sumažinti 40%-50% failo dydis,išsaugoti savo HDD vietos ir sumažinti pirkimo kainą.

Nuotolinio peržiūrėti bet kur ir bet kada

Peržiūrėti gyvų vaizdo sistemos iš bet kurios vietos ir bet kuriuo metu per jus smarphone, stalo arba KOMPIUTERIO su papildoma P2P technologija, galėsite nuotolinė prieiga prie jūsų sistemos minučių arba mažiau, nr. portforwarding reikia, nuotolinės prieigos dar niekada nebuvo taip lengva!!!

Momentiniai įspėjimą el. paštu

Judesio Aptikimas

Ši sistema sukurta taip, kad siųsti laišką įspėtų, bet judesiai aptinkami ir leidžia jums įrašyti tik tada, kai judesio aptinkamas.

Smart Peržiūros

Jūs galite lengvai rasti vaizdo medžiagą norite atkurti,

Smart peržiūros galima su pritaikoma paieška rajone, atkūrimo laikas yra labai sumažintas pagreitinti per nesvarbios vaizdo įrašus.

Lengva mobiliojo ryšio nuotolinio peržiūrėti nustatymas

Paprastas nustatymas , tik 4 veiksmus mobiliajame telefone, žiūrėti, Žiūrėti vaizdo sistemos iš bet kurios vietos ir bet kuriuo metu per jus smarphone, stalo arba KOMPIUTERIO su papildoma P2P technologija, galėsite nuotolinė prieiga prie jūsų sistemos minučių arba mažiau, nr. portforwarding reikia, nuotolinės prieigos dar niekada nebuvo taip lengva!!!

Lengva p2p debesis nuotolinio peržiūra

Jei norite nuotoliniu būdu peržiūrėti Interneto thourh

Prašome prisijungti savo "Google" ar IE ar Firefox " naršyklę

Tada įvesties Svetainėje P2P Debesis: www.xmeye.net

Įveskite savo P2P ID ir slaptažodį, prisijunkite.

(Jei norite nuotolinio aplankyti DVR per P2P, Ne pirma, jums reikia atidaryti "www.xmeye.net" Jei jūsų kompiuteris negali atidaryti šioje svetainėje, prašome įdiegti visi Įskiepių jūsų kompiuteryje, Kitaip jums nebus galės nuotoliniu būdu prisijungti prie šio DVR, Atkreipkite dėmesį).

TVS Vietos Peržiūra

Numatytasis vartotojo Vardas CMS:Super Slaptažodį: null(tuščia)

Plug and play Lengva naudoti

Cctv saugumo sistemos yra plug and play ,lengva nustatyti,Todėl pakelti lengviau.Nuotolinio peržiūrėti bet kur ir bet kada.

HD VAIZDO Saugumo kameros specifikacijos:

Video

Vaizdo jutiklis:1/3"colių CCD

Vaizdo įrašo kokybė:5MP

Objektyvas:3,6 mm objektyvas

Dienos/Nakties Režimas:Spalva Per dieną/persijungia į B&W naktį

Bendrieji

Indoor / Outdoor:Tinka vidaus arba Lauko naudojimui

Darbinė Temperatūra:-55°F~122°F / -50°C ~50°C

Veiklos Maitinimas:DC 12V

Atsparūs vandeniui:taip

Minimalus Apšvietimas: 0.0 Lux

Kūno Statybos:Kulka su Built-in Wall Mount

Naktinis Matymas

Atstumas:Iki 40m

IR Cut Filtras:taip

Skaičius IR Objektyvas:24pcs led

HD vaizdo Kamera Daugiau Informacijos

Jūs galite įdiegti ją patys

1.Nereikia montuotojai,2,Išsaugoti, montavimas nemokamai.3,Kontrolės diegimo metu laisvai.

Jūs galite įdiegti ją ten vieta

Pritaikymas:Namuose,prekybos centre,viešbutyje,sodas,fabrike,parduotuvėje "office",,, ir tt,

Pristatymas

Mes išsiųsti prekes per 3 darbo dienas po apmokėjimo yra patikrinti, Pakruojokomunalininkas.lt.

Šiuo metu, beveik visi produktai mūsų parduotuvėje yra nemokamas pristatymas.Elementai, kurie toliau 2KG gabena Kinija Paštu oro paštu numatytasis..Už DVR ir apsaugos sistemos, mes remiame įvairius logistikos būdas skirtingose šalyse.Prašome patikrinti informaciją dėl prekės aprašymas puslapį.

Įrengimas Normalus
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Nuotolinio Peržiūra "Android", "iPhone", "iPad", PC,, CMS, ir tt
"Day& Night IR Cut filtras su automatiniu jungikliu
Signalizacijos Veiksmų El. Paštas Nuotrauka
Kameros Savybės "Day&night vision,IR-cut,Neperpučiamas
Prekės Pavadinimas NINIVISION
HD Kameros Tipas Dome vidaus/lauko kamera
signalizacijos sistema Judesio Aptikimo+Įspėjimą El. Paštu
Garantija 3 metai
DĖMESIO 3,6 mm
Kameros Lęšis 3,6 mm numatytoji
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų "Android"
Modelio Numeris HN-1126VH-5MP
Jutiklis CCD
Stilius Dome Kameros
IR Atstumas 40m-50m
Ryšiai Uždara Sistema/VAIZDO Laidinis
Jutiklis Prekės Sony
Kilmės šalis Shenzhen,Kinija
Prašymas Namų,parduotuvės,parduotuvės,biuro,prekybos centras ir kt
Neperpučiamas Taip
Žiūrėjimo Kampas 90°
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows Vista"
Židinio Nuotolis 3,6 mm
spalva Balta
Technologijos Centrinis
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Kameros Rezoliucija 5.0 MP

Parašyti atsiliepimą

Note: HTML is not translated!
    Bad             Good

Metalo Korpusas HD CCD Spalva 5MP įmontuotą IR-Cut Filter 24 LED Naktinio matymo vidaus/Lauko Vandeniui IR fotoaparato Analoginis Dome Kameros

€21.08


Specifikacija


Panašūs produktai

Išpardavimas
64 Ritės Amatų Siuvimo Įrankį, Siuvimo Mašina, Priedai Spalvotų Siuvimo Siūlai, Siuvimo Dėžutę
100% brand new ir aukštos kokybės 1 Nustatykite, įskaitant visus jums reikia pagrindinių siuvimo įrankių. Kompaktiškas dizainas, tarpvėžę, lengva nešiotis. Didžiosios siuvimo apdaila, amatai, apranga, suknelė priėmimo ir kt. Naudoti : Namų ir kelionės
€5.85
Išpardavimas
25PCS SONY 3V CR2032 2032 Moneta Ląstelių Mygtuką Baterija Didelės Talpos, ECR2032 KL2032 5004LC Ličio Baterija Žaislai Nuotolinio Žiūrėti
25PCS SONY 3V CR2032 2032 Moneta Ląstelių Mygtuką Baterija Didelės Talpos, ECR2032 KL2032 5004LC Ličio Baterija Žaislai Nuotolinio Žiūrėti Savybės 100% nauja ! Aukštos kokybės CR2032 baterijos mygtuką monetos elementų baterijų, didelės galios, mažų prietaisų. Patvarus
€6.05
Išpardavimas
Balandžiai Ir Vynuogių kryželiu rinkinys, aida 14ct 11ct skaičius spausdinimo drobės kryžiaus siūlių rankdarbiams siuvinėjimo
Kryželiu rinkinys,, reikia siuvinėjimas pagal save Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių sunkumų, mes garantuojame, kad jūsų sėkmės*^_^* Siūlių:137w X 281h 18ct Drobė Dydis:24x44cm Nuotraukos dydis:19x39cm 14ct Drobė Dydis:32x59cm Nuotraukos
€6.19
Išpardavimas
Elektros Energijos Magistro duryse esantį Mygtuką Keltuvai 5GU34DX9-AB 5GU34DX9AB DODGE DURANGO DAKOTA PIKAPAS (Kairėje Vairuotojo)
Savybės: 100% Brand New Antrinėje Rinkoje Power Master Lango Jungiklis.Pakeisti OE 5GU34DX9-AB 5GU34DX9AB, tiesioginis pakaitalas originalios vienas.Pastatytas griežtus kokybės kontrolės standartus ir dizainas geresnis už daugiau patvarumo.Lengvas montavimas, jokie pakeitimai yra reikalingi.Tinka
€15.20
Išpardavimas
6 colių Žiedas su Reguliuojamu Šviesos Stendas LED su šviesos srautą galima reguliuoti 3 Šviesos Režimą
body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px;
€9.95
Išpardavimas
44 Puslapiai Raidės Tatuiruotę Knygos Meno Laišką Dizaino Modelis, Šablonas A4 Tatuiruotė Flash Užsisakyti Išskirtinį Tatuiruotė Rankraštis
Produkto Informacija: Pavadinimas:Raidės Tatuiruotę Knyga Modelis:Anglų Priekiniai Modelis 1:Įvairūs Modelis Puslapių skaičius:44 Puslapiai Dydis:Šablonas A4 Šio restorano tatuiruotė flash knyga tinka kūno tatuiruotės, nes nuoroda, kai tatuiruotė.
€12.23
Išpardavimas
IKI 5c suderinama canon 580 581 SGN-580 pgi580 rašalo kasetė TS705 TR7550 TR8550 TS6150 TS6151 TS6250 TS9550 TS9551C printe
5vnt SGN-580 CLI-581 PGI580 580 581 suderinama rašalo kasetė canon PIXMA TR7550 TR8550 TS6150 TS6151 (penkių spalvų) TS6250 TS9550/TS9551C Spausdintuvą Šios rūšies rašalo kasetės su lustai ir dirbs tik kaip ORIGINALAI. Lygis rašalo kasetėje gali būti parodė, spausdintuvo
€9.42
Išpardavimas
2020 Kūdikių Berniukų, Mergaičių Naktiniai Marškiniai, Pižamos Rinkiniai Medvilnės Berniukai Animacinių Filmų Spausdinti Sleepwear Rudenį, Pavasarį Mergaitėms Ilgomis Rankovėmis Viršūnes+Kelnės 0-2 Metai
Animacinių filmų Spausdinti Kūdikių Pižama Rinkiniai Medvilnės Berniukai Sleepwear Rudens-Pavasario Mergaitės Aukšto Juosmens ilgomis Rankovėmis Viršūnes+Kelnes 2vnt 1. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping ,
€4.61
Išpardavimas
1 pasirinkite Automobilį Nardymo Rinkinys Nardymo Rinkinys Oro Įsiurbimo Tinka Suzuki Vitara 1991-1999 1.6 L Benzinas G16B 4WD4x4 Oro Įleidimo angų Dalių Rinkinys
Savybės: -Aukščiausios Kokybės nardymo komplektas Suzuki Vitara -Nardymo Rinkinys tiktų Suzuki Vitara 1991-1999 Modelio 1.6 L Benzinas G16B 4WD 4x4. -Ji apima defektų, tik pagrindinis plastiko vamzdelis kūno dalis į šio produkto. Specifikacijos: -Spalva:Juoda -Paskirties
€56.24
Išpardavimas
Akmens Modelio Mažas Kibiras Maišas PU Odos Crossbody Krepšiai Moterų 2021 Paprasta Stiliaus moteriškos Rankinės Tendencijos Pečių Maišą Piniginės
crossbody krepšiai moterų,Moterų maišas 2020 m., Pečių maišą Dydis: 17cm(L)x11cm(W)x11cm(H) Stilius: Mados, tendencijos, kolegijos Taikoma scenos: laisvalaikis, pokylių, sportas, kelionės, verslas Yra šiek tiek kvapas iš naujo krepšį paprastai, tai
€13.22