• Product Image

Žymos: mercedes diskas 75mm, galiniai ford focus 12, geltona lentelė šiukšlių, mercedes 9 pin obd, mercedes a180 pardavimas, skirtuko lcd sm t113 nu, subaru impreza ptf, mirai nikki apykaklės, mercedes 775 dažai.

Elektronikos Aprašymas:

********* Pastaba ********

Jei perkate didesnį kiekį, susisiekite su mumis!

1. mes turime daug išteklių, kaina yra kintamasis, nes tai yra kaina, priklauso nuo to, kiek elektroniniams komponentams.

Taigi, kartais, pranešėme, kad kaina nėra tiksli.Jei reikia, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, konkrečių kainų, jūs galite gauti palankesnę kainą.Jei norite, pigiausias ir patogiausias išraiška, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

********* Paslaugos *********

Mokėjimo

2. Mokėjimo Terminai: Mes galime išsiųsti į EPS, Kinija Paštu oro paštu.Prašome susisiekti su mumis, mes naudojame jūsų pageidaujamą būdais.Mes priimame tarpininko paslaugos.Jei norite, kad kiti mokėjimus, klientų aptarnavimo ir susisiekite su mumis.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis per derybas.

Mes bus vežamos iš 1-5 darbo dienas po apmokėjimo jūsų daiktus.

Mes galime išsiųsti jums UPS / Fedex / DHL / TNT / EMS/Kinija Paštu, Oro Paštu

Standartinis trunka 7-14 darbo dienų (2-3 savaites) gavo didžiąją regione iš Honkongo Tarptautinio Oro Transportas, Informacija, valtys.

Jei neturite gavimo dienos elementus iš 30 darbo dienų (5 savaites) tyrimas, prašome susisiekti su mumis. (Brazilija.Italijoje. 5 iki 8 sav.)

Nuo pirmadienio iki penktadienio, išskyrus švenčių dienomis.

Nenusivilkite, jei jūsų laišką nebuvo atsakyta metu, ne darbo metu.

Praėjusį savaitgalį buvo uždarytas, todėl, jei jums siųsti e-mail į mūsų penktadienį, mes negali būti atgal iki kito pirmadienio.

Atsiliepimai

3. Mūsų tikslas yra 1 - 5 žvaigždučių kiekvieną sandorį.Prašome jokių skubotų neigiamus atsiliepimus! .Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, mes atsakome el. paštu per 24 valandas.Jei nesate 100% patenkintas, prašome nepalikite neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys arba mažai 1,2 DSR jus susisiekti su mumis padėti.Taip pat atminkite, gali būti atidėtas dėl krovinių vežimo oro transportu saugos įspėjimas, visiškai už mūsų kontrolės.

Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų plėtrai, mes nuoširdžiai kviečiame jus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, palikti teigiamą atsiliepimą apie mus.Padėkoti jums tiek daug laiko.

Dėkojame už jūsų paramą, tikiuosi, visi buvo malonus verslo kelionę mūsų parduotuvėje, ir kviečiame jus ateiti kitą!

Prašymas mobilusis telefonas
Prekės Pavadinimas BestChip
Darbinė Temperatūra A
Tipas Įtampos Reguliatorius
Išsklaidymo Galia A
Modelio Numeris Lengvai lustas įkroviklis
Maitinimo Įtampa A
sąlyga Naujas

Parašyti atsiliepimą

Note: HTML is not translated!
    Bad             Good

10vnt/daug ECC Lengvai lustas mokestis išspręsti visas įkroviklio problema visi mobilieji telefonai ir tablečių PCB&IC problema ne kroviklis, geros darbo

€8.63


Specifikacija


Panašūs produktai

Išpardavimas
Geriausia kokybė! 20pcs/daug FQA36P15 FQA 36P15 TO-3P IC.
XF Elektronikos komponentai co.,ltd 1. Visame pasaulyje laivybos. 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės
€12.52
Išpardavimas
5VNT MAX1659ESA MAX1659 MAX6675ISA MAX6675 SOP8
AD8130 AD8130ARZ AD8130AR SOP8
€4.36
Išpardavimas
IRFB7434 IRFB7434PBF TO-220 10vnt/lot Nemokamas pristatymas
Mūsų tikslas-siekiant 5 žvaigždučių įvertinimą už kiekvieną sandorį. 1. Prašome patvirtinti, kad gavo iš produktų, jei prekes gavote , ir, jei prekės buvo pažeistas, nedelsdami susisiekite su mumis.nusiųsti nuotrauką į mus, kad mes galime patikrinti ir suteikti jums
€5.34
Išpardavimas
10vnt/daug siųstuvai-imtuvai MAX3430CSA MAX3430 SOP-8 originalus autentiškas
mažą pelną, bet greita apyvarta, garantuotą kokybę, Jei jums reikia daugiau, prašome susisiekti su mumis, Mes pakoreguos kaina tarnauti jums geriau Patarimai Pirkėjams 1: Pirmiausia įsitikinkite, kad tha t jūsų adresas yra teisingas 2: Prieš ženklas, siuntinių,
€15.05