• Product Image

Žymos: "samsung s9 saldainiai atveju, vieną ratą auskarai, vieno brazilijos haor, "samsung" j2 sirijos atveju, viena breasted kostiumai, bendrosios valdybos pc intel, vienos kėdės derliaus, monokristalo pyrite, "samsung" j3 skyrius 2016 stendas.

Natūralaus Akmens Žalioji Nanotechnologija Gumos Hematitas Karoliukai Rankdarbiams Papuošalai Priėmimo 6mm 115pcs Abacus Karoliukai "Pasidaryk pats " Apyrankės 15"

Akmens Pavadinimas: Žalia Guma Hematitas

Dydis:6 mm

Ilgis:15inches vieną kryptį

Kiekis:

6mm Granulių Val. 115pcs Vieną Kryptį

Geriausia perlus!Geriausia karoliukai!Idealiai tinka kokybiškos, arba papuošalai apdaila, arba galite naudoti "PASIDARYK pats" karoliai ir "PASIDARYK pats" apyrankės, auskarai, duobute, papuošalai priėmimo, Necklack priėmimo, papuošalai priėmimo, amatai ir pan.

Pastaba: Dėl apšvietimo poveikį, monitoriaus šviesumo ar kontrasto nustatymai ir pan., gali būti ir nedidelis skirtumas tarp svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą.Visi karoliukai yra rankų poliruotu paviršiumi, todėl yra skirtumas, 0,5 mm, 1 mm, prašome suprasti,

1.Prekės yra paprastai išsiunčiamas per 2-3 darbo dienos po apmokėjimo pabaigos. (Šeštadienis. & Saulės. Ir viešosios atostogų atmesti.) 2.Paprastai tai užtruks 15-45 dienų atvykti į paskirties vietą. (Šeštadienis. & Saulės. Ir viešosios atostogų atmesti.) 3. Užsakymo vertė mažiau nei $5 , Mes nemokamas pristatymas per China Post (Be Stebėjimo informaciją) Užsakymo vertė daugiau nei $5 , Mes nemokamas pristatymas per Kinija Paštu Registruotu laišku Arba Epacket.Užsakymo vertė daugiau nei $150 , Mes nemokamas pristatymas per greitai express( DHL,EMS,TNT bei Fedex ) 4.Visi muitų mokesčiai, muitai ir mokesčiai, importuoti į savo šalį, nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokestis.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Kostiumas "Pasidaryk Pats" Apyrankė, Karoliai ,Padaryti Papuošalai
Metalo Tipas NĖRA
Dydis & Kiekis 6mm=115pcs
Modelio Numeris v1160
Elemento Tipas Karoliukai
Bauda ar Mados Mados
Karoliukai papuošalai priėmimo Karoliukai Papuošalai "Pasidaryk Pats"
Medžiaga Mūrinis
natūralaus akmens karoliukai Akmuo
perlų karoliukai abacus karoliukai
Akmens Karoliukai Karoliukai, "pasidaryk pats" juvelyrikos priėmimo
Išorinis Skersmuo 6mm
Karoliukai Pavadinimas Žalioji Nanotechnologija Gumos Hematitas
Ilgis 15inches (39cm)
Tarpiklio Karoliukai Laisvas Karoliukai
Prekės Pavadinimas Vermigo
Prekės Forma Apvalios Formos
Prekės Svoris 38g
Karoliukai "Pasidaryk Pats" Mineralai

Parašyti atsiliepimą

Note: HTML is not translated!
    Bad             Good

Natūralaus Akmens Žalioji Nanotechnologija Gumos Hematitas Karoliukai Rankdarbiams Papuošalai Priėmimo 6mm 115pcs Abacus Karoliukai "Pasidaryk pats " Apyrankės 15"

€2.37


Specifikacija


Panašūs produktai

Išpardavimas
200pcs/daug Derliaus Tibeto Sidabro Padengtą Lydinio Gyvūnų 9mm Jūrų Vėžlio Žnyplės, Granules Apyrankę&Karoliai
SVEIKI ATVYKĘ Į MANO PARDUOTUVĘ!!! Medžiagos:Cinko Lydinys Spalva:Sidabro Tietan Dydis:8*9 mm Skylės dydis:1.3 mm Qty:200pcs/daug PRISTATYMAS Prekės bus išsiųstos per 7 darbo dieną po apmokėjimo gavimo.(Prašome suprasti, kartais
€7.68
Išpardavimas
Balta geometrinis apvalios formos dervos karoliukai pakabukai 50pcs/daug
Dėmesio: Apie spalvų: Mes siekiame pateikti mūsų tikrąjį veidą visiems.Dėl thwe kompiuterių monitoriai yra skirtingas, gal turi vada spalvų šešėlių. Apie dydis:Rankinis matavimo todėl gali ir būti 1-3mm klaida Apie laivyba:Mes pasirūpinsime, pristatymas 2-7days
€13.69