• Product Image

Žymos: automobilio radijas, kilimėlis subaru forester 2019, dsp procesorius, impreza wrx, 2010 subaru outback, impreza, 2din android radijas, "android" automobilių, priedų subaru xv, prietaisas subaru forester.

Pirkimo DUK: produktas palaiko vairo valdymo mygtukai, palaiko originalių automobilių kameros (CANBUS reikalaujama), palaiko neoriginalios kameros (palaiko kelis etapas mechanizmai), palaiko originalus automobilio funkcijas, tokias kaip oro kondicionavimas parametrai (CANBUS reikia, daugiau originalių automobilių funkcijų, susijusių su originaliu automobilio) tinka jūsų automobiliui? 1. Patikrinti atitinkamą modelį ir metus, produkto ir automobilių 2. Palyginti montavimo padėtį produktą su automobiliu, kuris turi būti modernizuotos 3. Patikrinkite, ar produktas maitinimo kabelis sąsaja tinka jūsų automobilį (pastaba: ne visos sąsajos originalių automobilių reikia būti prijungtas) 4. Jei jūs vis dar negaliu teisėjas, prašome siųsti mums originalus automobilio radijo montavimo vieta (front) vaizdo ir originalaus radijo atgal sąsaja nuotrauką į jav Nekilnojamojo Android 10.0 sistema, paramos paraiškos pateikimo padalinti ekraną, kad jūsų naudoti handier, parama, daugiau, naujausias programas.

Naujausias technologijas, naudojant pažangias Android navigacijos sprendimai, palaiko daugiau pasirinktinius parametrus ir atveria daugiau galimybių vartotojams.

Palyginti su originaliu automobilio, ekranas yra didesnis, spalvos yra labiau ryškus, ir ji palaiko žiūrint iš įvairių kampų.Naujas rėmas pagamintas pagal originalų automobilį, kuris puikiai savo automobilį, ir yra lengva įdiegti.

Paramos padalinti ekraną, bet 2 kartus, derinant bus.

Paramos vaizdo ir DVR taikymas kintamų Lange tinkinti vaizdo pozicija ir padaryti savo vairavimo patirtį, pilnas cool spalvos.

Pagrindinė naudoja žemėlapis navigacija kairėje ekrano, ir pilotas, arba galinis vaiku (video išvestis) laikrodžiai mėgstamas TV programa, dešinėje ekrano.

Naujausia " android 10.0 8 branduolių sistemą, remti 2GB RAM + 32GB ROM ir 4 gb RAM + 64GB ROM neprivaloma, mes ir toliau pradėti daugiau galingos mašinos, prašome atkreipti dėmesį į mūsų parduotuvę Gauti pranešimus apie naujų produktų.

Numatytasis built-in koregavimas yra 12EQ (iki 32EQ), garso surround galima nustatyti tuo pačiu metu, leidžia jums pasinerti į nuostabų muzikos.

Palaiko beveik visus map programas.Prieš siųsdami savo mėgstamiausių produktų, mes įdiegti naujausi neprisijungęs žemėlapis jūsų šalyje jums, ir žemėlapis bus reguliariai atnaujinama.Žinoma, jūs taip pat gali pasirinkti naudoti internete žemėlapiai.

Ilgas darbo laikas iš radijo neišvengiamai sukels pernelyg didelių temperatūros, ypač vasarą, kuri turi įtakos tarnavimo radijas.Aušinimo ventiliatorius gali veiksmingai išspręsti problemą ir aukštos temperatūros.jūs galite nusipirkti paspaudę "PIRKTI DABAR" žemiau pateiktame paveikslėlyje.

Palaiko atvirkštinė ekranas.Kai automobilis yra priešinga režimas, radijo, galės iš karto pereiti į ekraną galinėje automobilio, siekiant užtikrinti jūsų vairavimo saugumą.

Jei neturite originalus kameros, jūs galite nusipirkti paspaudę "PIRKTI DABAR" žemiau pateiktame paveikslėlyje.

Palaiko ryšį su ADAS DVR.ADAS DVR turi daug built-in pagalbines vairavimo technologijas, įdėjimas aukštos kokybės TF atminties kortelę įrašyti kiekvieną akimirką jūsų vairavimas.

Vis daugiau ir daugiau nacionalinės automobilių gamybos standartai reikalauja, kad transporto priemonėse turi būti įrengta padangų slėgio pavojaus signalizavimo įtaisai.Svarbu padangų slėgio pavojaus signalizavimo įtaisai gali būti vertinamas.Spustelėkite ant paveikslėlio žemiau, norėdami pirkti padangų slėgio signalizacijos įrenginys, prijungti radijo ir atsiliepimų jūsų padangų būklę realiuoju laiku.

"Bluetooth" ryšys, interneto ryšys "Bluetooth" telefono, integruotas mikrofonas radijo, net jei aplinka yra triukšminga, radijas palaiko išorinio mikrofono jungtis, kuri vis dar gali garantuoti, jūsų skambučio kokybė.

Po užsakymo pateikimo, mums reikia prijungti produkto galios bandymas, tada apkrova nemokamą žemėlapį, bandymų rezultatus, ir tada naudoti multi-layer anti-susidūrimo langelį ir burbulas šoko maišelį, siekiant užtikrinti, kad produktas būtų saugiai pristatytas į jūsų rankas.Pristatymas trunka 1-3 darbo dienas, po pirkimo, būkite kantrūs.

Apie po pardavimo:

Jei yra problema, gavęs prekes, prašome suteikti mums galimybę tarnauti jums.Prašome neatidaryti ginčą.Ginčas yra tvarkomi platforma.Platforma yra ne profesionalūs ir negali išspręsti esminių problemų.Prašome pasitiki mumis.Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau Per Pakruojokomunalininkas.lt, mes susisieksime su jumis per 12 valandų dėl jet lag

DUK

Q: Ką aš galiu padaryti greičiau pristatymas?

Prašome įsitikinkite, kad jums palikti teisinga (mobiliojo) telefono ryšio numeris/Pašto kodą ir pristatymo adresą Pakruojokomunalininkas.lt sistemą, bet worng informacija bus atidėti užsakymo pristatymas, muitinio įforminimo ir pristatymo laiką.Po pateikimo tvarka, prašome siųsti mums savo automobilį išsamią informaciją patikrinti, siekiant išvengti klaidų.Prašome atkreipti dėmesį į pranešimų siuntimo iš Pakruojokomunalininkas.lt ir atsakymą ASAP greičiau pristatymas.

Q: Ar 4G versija remti savo vietos SIM kortelę?

A: Jis palaiko šiuos intervalai

2G: GSM900(Juosta 8); DCS1800(Grupė 3); CDMA(BandC0)

3G: DT-SCDMA(Juosta 34); WCDMA(Grupė 1); CDMA 2000(BandC0)

4G: DT-LTE(Juosta 39/40/41); FDD-LTE(Grupė 3); FDD-LTE(Grupė 3); TD-LTE (Juosta 40/41)

Klausimas: Kodėl jūs neturite popieriaus naudojimo instrukcija?

A: Mes sustojome tradicinių spausdinta vartotojo instrukcija daugelį metų, nes nėra būdas parodyti, video ir daug nuotraukų iš popieriaus vadovai.Atnaujinti produktas yra labai greitas taip pat.Mes paliks jums parsisiuntimo nuorodą įrengimo ir naudojimo vadovas Pakruojokomunalininkas.lt pranešimų sistema, kai laivybos žemę.Prašome patikrinti, ar visi failai atidžiai, kai jūs gaunate sklypas.Yra garantinės kortelės su techninės pagalbos kreipkitės į paketą.Jei jums reikia pagalbos, prašome susisiekti su mumis bet, kurio metu.

ROM 2G
T3L plus versija
Speciali Funkcija Parama Gali, Autobusų
Tinkamas Transporto Priemonės Tipas
OSD Kalba Vietnamo
PROCESORIUS
Funkcija 1
Įtampa 12V
Funkcija 3
Sertifikavimo CE
Forester Metų 2015 m.
Din Dvigubas Din
Subaru Modelis Forester
Specialios Funkcijos TV
Elemento Dydis 24cm*20cm*12cm
FUNKCIJA 2
RAM 4G
Max Išorinė Atmintis 32G
Prijunkite išorinį mikrofoną
Modelio Pavadinimas Android 8.1 player
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
Medžiagos Tipas Plastikiniai
Sąsaja USB
"Android" Verion
Rezoliucija 1024*600
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis "Subaru"
Funkcija 4
Galia 12V
Kilmės KN(Kilmės)
T3L Versija
Prekės Pavadinimas Threesome
Ekrano Dydis 9"
TF/Micro SD Lizdas 2
Operacinės Sistemos Android 8.1
Prekės Svoris 1.7kg

Parašyti atsiliepimą

Note: HTML is not translated!
    Bad             Good

Android 10.0 Automobilio Radijo Subaru Forester XV WRX 2012-m. 2 Din Multimedijos Grotuvas GPS Navigaciją 4G+64G DSP RDS Padalinti Ekraną

€90.87


Specifikacija


Panašūs produktai

Išpardavimas
2 Vnt. stiklo Pakėlėjas Įrašą Remonto Komplektas Pakeisti Susidėvėjęs Langas Variklius VW Passat B5 1996-2005
Aprašymas: Pakeisti susidėvėjęs, pažeistas arba skaldytų įrašus. Tinka 1996-2005 Volkswagen Passat B5 (4 ir 5 durų modelius) Išdėstymas: Priekyje Kairėje Ir Priekyje Dešinėje Medžiaga: Plastikas Komplektą Sudaro: 2 Gabalus Stiklo
€2.15
Išpardavimas
Geriamojo vandens dozatorius Vandens išdalijimo carafes Suderinama su Butelius (Pet) 3, 5, 6, 8.10 litrų Butelių
Universalus vandens siurblys dozatorius už grafinas 5l butelis, 8l, 10l, 2.5 l anti-drip, prisitaikyti, rankinis, kempingas, mokyklose, įstaigose, namuose Mūsų išdalijimo vandens carafes leidžia jums užpildyti stiklo virdulys greitai, be kėlimo sunkiųjų butelių be nuimdami dangtelį
€7.72
Išpardavimas
Non-slip žaidimų grindų kilimėlis DRIFT Floorpad (88x100x0,3 cm), - kovos su grotelėmis ir trinčiai, atsparus vandeniui, galima skalbti
Kūno { Marža: 0; Padding: 0; } P { Font-size: 16px!Svarbu; } Stalo, Td, Tr { Vertikalios-align: top; Border-collapse: collapse; } * { Line-height: inhert; } A [x-apple-duomenų detektoriai = true] { Spalva: paveldėti!Svarbu; Text-decoration: none!Svarbu; } .Funkcija,-sąrašą ul { Font-size:
€25.84
Išpardavimas
Žiemos Augintinio Kailis Medvilnės-paminkštinta Liemenė Šunų Drabužius Smulkaus ir Vidutinio Šunys prancūzų Buldogas Striukė Pudelis York Katė, 3 Spalvų Drabužiai
Žiemos Augintinio Kailis Medvilnės-paminkštinta Liemenė Šunų Drabužius Smulkaus ir Vidutinio Šunys prancūzų Buldogas Striukė Pudelis York Kačių Drabužiai. 3 Spalvos Šiltas Patarimai: Pirkti 2 vienetų ar daugiau, gaunate 5% nuolaida. Stilius: Rudens / Žiemos Paltai Dydis: S, M,
€7.73
Išpardavimas
Freshland drėgnos servetėlės vaikams
Freshland baby drėgnos servetėlės jumbo , 3 pakuotės-60 Vnt 3874650 Specifikacijos Kiekis per pakuotėje 60 Rūšies drėgnos servetėlės Vaikų
€3.55
Išpardavimas
Colorlight c3 vaizdo grotuvas, LED Ekranas, Žaidėjas Asinchroninis LED siuntėjo lauke Max parama 655360 pikselių Colorlight C3
colorlight s2 vidoe siuntėjo lauke parama reklamos led ekranas ir ekranas palaiko garso 1920*1200 pikselių Pagrindinis Bruožas Didelis LED ekranas ekranas be kompiuterio, daug patogiau ir ekonomiškai efektyvus; Maksimalus krovinio talpa su 655360pixels; Iki 4096 pikselių plotis arba
€74.43
Išpardavimas
Bendro Motociklo Rankenos Taisomos Į CNC Aliuminio Lydinio 28.6 mm, Šviesus Kintamo Skersmens Rizoma
Bendro Motociklo Rankenos Taisomos Į CNC Aliuminio Lydinio 28.6 mm, Šviesus Kintamo Skersmens Rizoma
€21.92
Išpardavimas
ABS Kietas Žolinių Augalų Ekstrakto, Prieskonių Aromato Difuzorius gryno Oro Aromatas Skirtas BMW Oro Išleidimo Aromato Difuzorius Laikiklis Suppleme
Savybės: *100% brand new ir aukštos kokybės * Žolinių augalų ekstraktas, prieskoniai, gryną orą, nuimkite savotiškas kvapas, gaivus *Žaliavų, ne kartą buvo, palyginti, esmė yra išgauti kelis procesus, nulinė alkoholio, savaiminį užsidegimą, nekilnojamojo
€6.07
Išpardavimas
Multifuncational 5vnt Kūdikių Vystyklų Krepšys Pečių Krepšiai Organizatorius Mumija Motinystės Kūdikio Krepšys Mama, Vežimėlis Sauskelnių Vystyklų Krepšys
1.Nešiojamų kelionės 2.Didelės talpos,jūsų geras pagalbininkas 3.Multi naudojimo,pečių,rankų nešioti,vienas-shouder,per petį Paketų Sąrašas 1 x didelis maišas 1 x viduryje maišelis, 1 x vystyklų trinkelėmis 1 x pieno butelį, maišelį Rankiniu būdu matuojant,pls leisti 1-3cm
€24.89
Išpardavimas
Profesinės Ilgai Nešiojamą Batų Ragų Kieto Metalo Shoehorn vyresnio amžiaus žmonėms, Vyrams, Moterims, Nedūžtančios Unbendable J55
Profesinės Ilgai Nešiojamą Batų Ragų Kieto Metalo Shoehorn vyresnio amžiaus žmonėms, Vyrams, Moterims, Nedūžtančios Unbendable J55 Aprašymas: Savybės: 1. Lengva Nešioti Batų: Naudokite batų ragų sėdi arba stovi ir slydimo į savo mėgstamą avalynę, kurių bendras
€12.33
Išpardavimas
Pasirinktiniai Akrilo Veidrodžio Rėmas Vestuvių Pora Pavadinimas Babyshower Žodis Pasirašyti Sesiakampio Formos Šaliai Dekoro Su Nagų Nuolatinis Rėmelį
Pasirinktiniai Akrilo Veidrodžio Rėmas Vestuvių Pora Pavadinimas Babyshower Žodis Pasirašyti Sesiakampio Formos Šaliai Dekoro Su Nagų Nuolatinis Rėmo Aprašymas duomenys: Produkto dydis: 25cm*27.5 cm,30 cm*33cm,35cm*38.5 cm Gaminio spalva: skaidri akrilo lenta+ gold veidrodinį rėmas
€16.54
Išpardavimas
Fineblue F2 Belaidės Ausinės Įrašą, ausinių laisvųjų Rankų Bluetooth5.0 Vibrati Belaidžius Ryšius su Balso Priminti
Produkto Parametrai Išorė Modelis:F2 Spalva:Juoda,Balta Įkrovimo jungtis:Micro 5pin parametras Chipeset:CSR8615 Bluetooth Darbinis diapazonas :10m Baterija:100mAh Muzikos laikas:apie 6H Įkrovimo laikas :apie 2 VAL. Pereiti
€24.80